Sonsuz Düğün


HALLMARK FİLMLERİ

Sonsuz Düğün

I Do, I Do, I Do

İMDB Puanı: 6,2

Oyuncular: Autumn Reeser,  Shawn Roberts
Yıl 2015

KONUSU:

Genç bir bayan mimar var. Adı Jaclyn Palmer. Mimar olduğunu sadece filmde kurulan birkaç cümleden anlıyoruz. Bir de filmin başında bir yapıya bakıp mimarının o olduğunun konuşulmasından. Sonra Doktor Peter gelir. Jaclyn’in 6 aylık erkek arkadaşıdır. Bir ambulansın içinde gelerek Jaclyn’i şok eder ve ona evlenme teklif eder. Jaclyn’de kabul eder. Peter tam aranan mükemmel erkek formatına uygundur onun için. Güvenilir, ne yapacağı tahmin edilebilen vs. Kız kardeşiyle sürekli onunla neden evlendiğini konuşup kendini de bir nevi ikna etmeye çalışmaktadır Jaclyn.

Evlenme teklifinden hemen bir hafta sonra evleneceğini ve müstakbel kayınvalidesinin gelinliğini giyeceğini öğrendiğinde şok olsa da Peter’ın annesini incitmemek için ses çıkarmaz. Düğünden bir gün önce ormanda bisiklet sürerken düşer ve bacağı yaralanır. İşte o anda birisiyle karşılaşır. Hallmark filmlerinin vazgeçilmez esas oğlan tiplerine uygun biridir bu.

Düğün günü gelir çatar. Kendinden emin olmayan bir gelin. Eski model bir gelinlik. Sürekli ablasının duygusal hayatını düşünen bir kardeş ve hayatını düzenli olarak göstermek için evlenmek isteyen bir damatla karşı karşıyayız. Bu dakikadan sonra film boyunca şu cümleyi duyuyoruz. Jaclyn kendine sorup duruyor. Bugün hayatımın en mutlu günü mü? Evlenir fakat hala sorgulaması bitmez. Evlendiği kişi dışarı çıkmak ister ve Jaclyn yatarken şöyle der. Bugün hayatımın en mutlu günü müydü?

Ve sonra şöyle der Keşke zamanı geri alabilseydim. İşte o anda şaşırtıcı olaylar başlar. Artık her gün düğün gününe uyanmaktadır. Bir türlü ertesi güne geçememektedir.

Filmin başrolündeki Autumn Reeser’ı daha önce gene bir Hallmark filmi olan kır düğünü (A Country Wedding) filminde izlemiş beğenmemiştim. Bu filmde gene izledim ve maalesef beğenmedim.

Shawn Roberts dediğim gibi Hallmark filmlerine uygun bir karakterdi. Hikâye farklıydı ve güzel mesajlar veriyordu. Daha iyi ve daha hoş oyuncularla çok daha zevkle izlenebilecek güzel bir film olabilirdi.

Benim Puanım 5,5



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder