Masa 19


HOLYWOOD FİLMLERİ
Masa 19
Table 19
İMDB Puanı: 5,8
Oyuncular: Anna Kendrick, Craig Robinson
Yıl 2017
KONUSU:
Eloise bir düğün davetiyesi alır. Daha sonra eski erkek arkadaşının kız kardeşinin düğünü için olduğunu anladığımız davetiyeye olumlu ya da olumsuz cevap verilmesi gerekmektedir. Eloise önce geleceğim sonra gelmeyeceğimi işaretler ve sürekli kararsızlık yaşayarak en sonunda düğüne gider. Düğünde eski erkek arkadaşını görmek onu ürkütmektedir. Kendisi için seçilen masanın eski dadı sevilmeyen akraba gibi düğüne gelmesi çok da istenmeyen beş kişi ve kendisinden oluştuğunu görür.
Masadakiler farklı bir şekilde iletişim kurmaya çalışırken pek çok macera ile karşılaşırlar. Eloise ve masadaki her bir bireyin hikâyeleri farklıdır. Her biri ayrı ayrı sorunlu kişiliklerdir. Pek de normal olmayan halleriyle masadaki herkes birbiri ile dost olmaya ve birbirlerine destek olmaya başlarlar. Eloise de eski erkek arkadaşının iki ay önce neden kendisini terk ettiğini onunla konuşma fırsatı bulur.
Film İMDB puanı olan 5,8 den daha fazla puan hak ediyor. Komik bir film özellikle kıyafet konusu bizi çok güldürdü. Film birbirinden çok farklı karakterlerle buluşturuyor bizi. Başroldeki Anna Kendrick aramızdan biri gibi görünen ve rahatsız edici bir sıradanlığı olmayan bir oyuncu. Gayet başarılı bu filmde. Eşinizle seyredebileceğiniz bir film.
Kullanılan karakter yapıları, onların doğru olmayan alışkanlıkları ve diyaloglardaki konuşmalardan bazıları çocuklar için pek de uygun değil. Bu film sadece yetişkinler için diyebiliriz.

Benim Puanım:6,8 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder