Postacı Pat


AİLE FİLMLERİ / ANİMASYON

Postacı Pat

Postman Pat

İMDB Puanı: 4,6

Yıl 2014

KONUSU:

Postacı Pat, kasabasında yaşayanları çok iyi tanıyan bir postacıdır. Kişilere özel hizmet verebilmektedir. Herkes onu çok sevmektedir. Karısı oğlu ve kedisi ile mutlu ve sakin bir hayat yaşamaktadır. Karısı sürekli İtalya’ya tatile gitmek istemektedir. Pat karısını çok sevdiği için onu bu tatile götürmeyi çok istemektedir. Tam tatil için gereken parayı ayarlayabileceğini düşünürken, işyerinde yönetici müdür değişince Pat’in planları tamamen bozulur. Yeni müdür personele çok değer vermemekte, personel sayısını sürekli azaltmakta, işyerinde her açıdan tasarruf etmeye çalışmaktadır. Pat bir gün akşam evde karısına İtalya’ya gidemeyeceklerini söylemeye çalışırken, televizyonda bir yetenek yarışması görür. Bu yarışmanın ödülü İtalya tatilidir. Bir hafta sonra Pat’in kasabasında elemeler yapılacaktır. Pat bir anda bu yarışmaya katılmaya karar verir.

Yarışmada diğer yarışmacıların aksine Pat çok beğenilir ve finale kalır. Bu geceden sonra kötü kalpli yeni müdür Pat’in tanınması ve sevilmesini kötü amaçları için kullanacaktır. Heyecanlı bir macera başlayacaktır.

Bu filmi de iki oğlumla izledim ve her ikisi de beğendiler fakat filmde kullanılan robot Pat ve robot kedi karakterleri aşırı ürkütücü olduğu için şahsen ben 8 yaşından büyük çocuklara tavsiye ediyorum. Altı yaşındaki oğlum film için küçük çocuklar için azıcık korkunç diyebiliriz dedi. Sekiz yaş üstü çocukların robotların asla insani değerlerin yerini alamayacağı mesajını alabilmeleri açısından izletilebilir.


Benim Puanım 6,5

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder