Bir Fransız Villası

HALLMARK FİLMLERİ

Summer Villa
Bir Fransız Villası
İMDB Puanı: 6,8
Oyuncular; Hilarie BURTON, Victor WEBSTER
Yıl 2016
KONUSU:
Kötü bir eleştiriyle işleri karışmış şöhretli bir şef ve bir türlü kitabını yazmayı başaramayan romantik kitaplar yazarı, yanlışlıkla bir Fransız villasında buluşuyor.
Filmin ilk sahnesinde dağılmış bir kadın görüyoruz. Makyajın ne mucizelere imza attığını bir iki dakika sonra anlıyoruz. Randevuya hazırlanan kadının ilk gördüğümüz kadın olduğuna inanmak kolay olmuyor.
Bir kızı olan romantik kitaplar yazan orta yaşlı bir kadın başkahramanımız. Yazı yazmakta zorlanan yazarımız bir türlü beklediği ilhamı bulamıyor. Kızı da ergen ve kadının bunalımlarını elinden geldiğince artırıyor.
Yazarımız Terry’ye editörü bir randevu ayarlıyor. Çok ünlü bir şef olan ağabeyi Matthew ile olan bu randevu çok başarılı geçmiyor. Matthew Terry yerine başka bir kızla Terry zannedip konuşunca Terry çok kızıyor. Matthew ise işiyle ilgili yaşadığı olumsuz olaylar sonucu mutsuz oluyor.
Terry’nin yazmak için hayatında güzelliklere ihtiyacı olduğundan editörü Fransa’daki yazlık aile evine gidip dinlenmesini ve yazısını yazmasını istiyor. Matthew ise başına gelen olumsuzluklar uzaklaşmak amacıyla ailesinin Fransa’daki yazlık evine gidiyor. Amacı orada dinlenmek ve yemeklerine duygularını katabilmek.
İki kahramanımız ve Terry’nin kızı böylelikle villada buluşuyorlar. Başta birbirlerine çok uyumsuz ve rahatsızlık verici davranışlar sergileyen üç ev arkadaşı, paylaşımları arttıkça hoş bir bağ kurmayı başarıyorlar.
Hallmark filmi tadını hoşluğunu taşıyan bir film. Erkek kahramanımızın kasları fazlaca görünmesi ve bolca havuzda görüntüler vermesi baya rahatsız edici olsa da film izlemeye değer. Hallmark filmleri sevenler kaçırmasın.


Benim Puanım 7.0

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder