Mesajınız Var


ROMANTİK KOMEDİ

Mesajınız Var
You’ve Got Mail
İMDB Puanı: 6,6
Oyuncular: Meg RYAN, Tom HANKS
Yıl 1998
KONUSU:
Kathleen Kelly Newyork’ta küçük bir kitabevi sahibidir. Dükkan Kathleen’e annesinden kalmıştır. Kathleen hem dükkânını, hem de çocuk kitaplarını çok sevmektedir. Dükkânı da gerçekten tanınan ve çocuklar tarafından çok sevilen bir yerdir. Bir erkek arkadaşı vardır. İnternette tanıştığı biriyle sık sık sohbet etmekte ve düşüncelerini erkek arkadaşından daha çok bu kişiyle paylaşabilmektedir.
Kitabevinin tam karşısına büyük bir kitap indirim mağazası açılacaktır. Kathleen bu büyük mağazanın kitapların ve kitabevinin ruhuna uygun olmadığını düşünür. Karşıdaki mağazayla rekabet etmek zor olsa da, Kathleen mücadele etmeye çalışır. Bu mücadelesinde internet arkadaşı ona destek olmaktadır. Fakat internette görüştüğü kişi tam da bu büyük mağazanın sahibi Joe Fox’tur. Her ikisi de başta bu durumdan habersizdir. Fakat buluşmaya karar verirler ve Kathleen önce gitmiştir Joe onu camdan bakıp görür. Bu dakikadan sonra her şey karışacaktır.
Kathleen erkek arkadaşından,  Joe kız arkadaşından ayrılır. Kathleen dükkânı çok üzülerek kapatır. Her şey çok hızlı değişmektedir. Joe Kathleen’den hoşlanmaya başlamıştır ve Kathleen’in arkadaşı olmaya çalışır.
Ara ara bahsi geçen Aşk ve Gurur kitabı, Baba filminden alıntılar ile daha eğlenceli hale gelen film, romantik-komedi tarzı seviyorsanız mutlaka izlenmesi gereken bir film. 

Benim Puanım 8,5

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder