Kayıp Sevgili


HALLMARK FİLMLERİ
Kayıp Sevgili
The Lost Valentine
İMDB Puanı: 7,5
Oyuncular: Jennifer Love Hewitt, Sean Faris, Betty White
Yıl 2011
KONUSU
Susan bir televizyon kanalında haber spikeridir. Kanaldaki yönetici ondan her yıl sevgililer gününde tren istasyonuna gidip savaşta kaybolan kocasını bekleyen Caroline’den bahseder. Caroline 1944’te bir yıldır evli olduğu ve çok sevdiği kocasını savaşa yollamış ondan bir oğlu olmuş ve kocasından bir süre sonra haber alamamıştır. Ömrü boyunca onu sevmiş ve umutla onu beklemiştir. Caroline’in torunu Lucas eski bir sporcu ve fitness eğitimcisidir.
Susan olaya önce demogojik ve önemsiz bir durum gibi yaklaşmış fakat Caroline’i tanıdıkça ve hikâyesini öğrendikçe habere daha fazla sahip çıkmaya başlamıştır. Susan’ın hep uzaklarda olan bir erkek arkadaşı vardır. Doğa fotoğrafçısıdır. Susan’a evlenme teklif eder. Susan bir şeylerin eksik olduğunu düşündüğü için bu teklifi kabul etmez. Bu arada Lucas’la tanışır. Onunla birbirlerini tanıdıkça hoşlanmaya başlarlar. Susan erkek arkadaşından ayrılır. Caroline’in kaybolan kocasını aramaya başlar ve sonunda onu son gören kişiye ulaşır.
Filmde Caroline rolündeki Betty White çok başarılı. Lucas gayet yılışık bir görünüm sergiliyor. Susan’a gelince maalesef saçları sürekli gözünün içinde geziyor ve bu beni aşırı rahatsız ettiği için onu pek beğenemedim. Hallmark filmlerini çok sevmeme ve İMDB puanı bu kadar yüksek başka bir Hallmark filmi olmamasına karşılık gene de bu filmi başarısız bulduğumu söyleyebilirim.

Benim Puanım 6,5

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder